Leefstijl met Prestar

Wat krijg ik dan precies?

Wil je meer weten over je eigen leefstijl? Misschien overweeg je om er iets aan te veranderen. Met het Leefstijladvies volgens het protocol 'Leefstijl met Prestar' krijg je inzicht in je eigen situatie. Via 4 eenvoudige stappen brengen we je persoonlijk leefstijl- en gezondheidsprofiel in beeld.

  1. Vul de online QuickScan in (vragenlijst in een beveiligde omgeving) over Bewegen, Roken, Alcoholgebruik, Voeding en Ontspanning/Stress.
  2. Bespreek de resultaten met de Leefstijlspecialist. Er wordt dan ook een Health Check afgenomen. De Health Check geeft inzicht in basis gezondheidsaspecten, zoals: vetpercentage, BMI (body mass index), middelomtrek (buikvet), bloeddruk, suikergehalte en cholesterolgehalte via een vingerprik, eenvoudige longfunctie testen en het risico op hart- en vaatziekten.
  3. Je ontvangt per e-mail het verslag over je eigen leefstijlprofiel en later van de gezondheidsscores, met een toelichting op de uitkomsten.
  4. Bespreek de mogelijkheden om je leefstijl aan te passen met de Leefstijlspecialist. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met je persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Wie gaat het leveren?

Het Leefstijladvies wordt geleverd door gekwalificeerde en deskundige leefstijlspecialisten. Deze Hbo-opgeleide professionals voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn herkenbaar aan het logo .

Wat zijn de voordelen ten opzichte van de alternatieven?

Je leefstijl is jouw leven. Het zijn je eigen keuzes ook al ben je er niet altijd bewust van. Een Leefstijladvies volgens het protocol 'Leefstijl met Prestar' geeft een totaalbeeld van je leefstijl- en gezondheidssituatie. Privacy, respect en deskundigheid staan hoog in het vaandel van de Leefstijlspecialist waar je het persoonlijk gesprek mee hebt. Een advies over je keuzes? Dan wil je alleen het beste!

Wat zijn de kosten van een Leefstijladvies?

Een Leefstijladvies kost €145,20 (incl. btw).

Wat zijn de eventuele vervolgstappen waar ik voor kan kiezen?

Een Leefstijladvies is een afgerond product. Je krijgt inzicht in je eigen leefstijlprofiel en gezondheidssituatie. Je kunt je scores rustig nalezen. Wil je daarna iets veranderen? Dan is dit Leefstijladvies de eerste stap naar een verandertraject, een Leefstijlinterventie, die meerdere maanden duurt. Je staat er dan niet alleen voor! Je wordt ondersteund door een Leefstijlspecialist waar je regelmatig contact mee hebt. Veranderen gaat het best als je steun van je omgeving hebt. Een Leefstijlinterventie geeft de beste resultaten als ook collega's van je afdeling/groep meedoen. Prestar heeft een handig product (de ID-methode) voor interventies ontwikkeld waarmee een maximale kostenefficiëntie wordt behaald: de beste resultaten tegen de laagste kosten. Neem contact op met info@prestar.nl (dit kan ook via je werkgever).